Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Vårstädning i garderoben

Våren är här och det är dags att ta sig en rejäl titt i garderoben, speciellt om det var ett tag sedan sist. Ut med det gamla och in med det nya, brukar man ju säga. Men i år är det lätt att bli lite förvirrad då det gamla faktiskt även är det nya. Med andra ord är retromode tillbaka och gräver man tillräckligt djupt kanske man kan hitta något riktigt gamalt som kommit tillbaka!

Till att börja med är det glut och vitt som är nyckelfärgerna för denna vår, så ta fram dessa plagg till att börja med och se vilket utbud garderoben har. Klänningar kommer att vara väldigt trendigt framöver så en vit eller gul sådan förtjänar garanterat sin plats längst fram. Retrot i vårens mode är saker inspirerat eller till och med direkt taget från 90-talet och mönstermix är igen på schemat.

Accessoarer som kommer att vara populära inkluderar ett par stora örhängen som hänger och dinglar och många tillverkare har sett till att redan få ut sina egna designer på marknaden. Och när det kommer till skor så har även flera modeskapare tagit fram trendiga cowboyboots, tro det eller ej!

Känner man att garderoben inte väl representerar vårens trender är det ju dags att ge sig ut och shoppa lite. Som vanligt är det ju alltid bäst att bäst att börja på nätet och se om man inte kan hitta lite bättre priser på en stor och bra butik så får man en billigare försprång på inköpen. Då somliga rabatter är exklusiva för nätbutiken kan man dessutom alltid besöka butiken på stan först och faktiskt prova kläderna först och se hur de passar.

Känner man dock att man redan har många plagg som fungerar i detta mode är det bara att satsa på detaljerna och se till att man i slutändan har ett par kompletta outfits man kan bära upp på stan. Kom bara ihåg att styla lite för att skapa den bästa möjliga looken.