Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Vackert under

Om du vill att din outfit ska sitta bra och att dina kurvor ska framhävas som du vill är det viktigt att ha de rätta underkläderna. Förutom att vara snygg är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm. Det är inte alltid det lättaste att kombinera bekvämlighet med något som sitter snyggt. Hur hittar man egentligen rätt underkläder?

Rätt underkläder är A och O och att du mer än gärna får markera din midja för att uppnå den så kallade timglasfiguren. Detta är något som är smickrande för varje kvinnokropp.

Rätt bh gör underverk Bh:n är den kanske viktigaste delen då man pratar om de rätta underkläderna. Rätt bh kan få en tröja att sitta perfekt och visste du att en bra bh faktiskt hjälper till att markera midjan? Det finns förstås bh:ar för varje typ av outfit och tillfälle. Ska du bära en t-shirt är det bäst med en så kallad t-shirt bh. Om du ska använda en blus, klänning eller ett linne som är urringad är det bra att satsa på en push up-bh som smickrar och lyfter. Ska du bära en vacker aftonklänning utan axelband kan du istället välja en bandeau- eller balconette-bh som sitter fast ordentligt utan hjälp av axelband. Den lyfter samtidigt nerifrån för att ge det bästa stödet.

För att hitta en passande bh för varje tillfälle är det bra att söka på nätet där du hittar ett brett sortiment. Du vet säkert redan vid det har laget vilken bh-storlek som passar dig bäst, vilket gör det enklare för dig att finna den rätta bh:n. Är du i behov av bh stora storlekar är Bhteamet ett bra alternativ. Har du en mindre storlek hittar du ett bra utbud hos de flesta butiker som erbjuder underkläder.

Nu är det bara att se över vilken typ av outfit du ska ha nästa gång och välja bh där efter. Det är enklare än du tror och det gör så stor skillnad med rätt bh. Det kommer du själv att märka när du glatt går hemifrån till festen eller jobbet nästa gång!