Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Trendig i stora storlekar

 

Att visa upp sin personlighet genom mode och kläder är kul! Det är ett sätt att tala om för världen vem man är. Eller att prova på att vara en annan typ av person för en dag – den grå musen blir en extravagant påfågel, eller tvärt om! Kläder är också både ett utmärkt sätt att förhöja de kroppsliga företräden man är mest stolt över, och att dölja de lite mindre smickrande sidorna.

För oss som drar en lite större storlek på kläder är det ibland svårt att hitta roliga, moderna plagg. Ofta är det lilla utbudet av större storlekar hopplöst otrendigt, eller så består det av tråkiga basplagg. Och det är ju inget som direkt förhöjer ens utseende... Men det finns hopp! I webbutikerna är det ofta lättare att hitta ett bra utbud än i fysiska butiker.

En butik som har stora storlekar på kläder för män, som också är modeinriktade är Motley Denim. Butiken satsar på trendiga plagg för den moderna mannen, med tyngdpunkten på vardagsplagg som går åt det sportigare hållet. Tänk pikéer, chinos och hoodies som funkar både på jobbet och på after worken. Men också kostymer, slipsar och välskräddade skjortor för en snygg look på såväl viktiga jobbmötet som på julmiddagen med familjen!

För kvinnor är butiksutbudet lite större än vad det är för män, eftersom det har funnits en medvetenhet över problemet längre. Kläder och mode har ju fram tills nu främst setts som ett kvinnligt intresse. Men trots det är utbudet ofta i tantigaste laget även på damsidan. En butik med lite roligare plagg är Junarose. I butiken finns alltifrån trendplagg som polos och ponchos till glammiga jumpsuits och paljettklänningar till nyårsfesten!