Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Sommarmodet för mannen 2018

Som vanligt så kanske vi är lite sent ute att presentera sommarmodet för mannen 2018, men bättre sent än aldrig som man kan säga. Våren har betytt mycket demin och det verkar att fortsätta över sommaren.

Aktuellt mode

Jeansshorts och en blommig tunn skjorta till sommaren och du är hemma. Du kan se vad som är aktuellt hos Stayhard. Du hittar skjortor, t-shirts och annat med flower prints inför denna sommar. De säljer mer än 250 varumärken online till män i flertalet länder inklusive Sverige. Du hittar säkert något som passar dig och din livsstil.

Jeansmodet

Senast vi såg ett starkt jeansmode var väl på 90-talet, även om detta mode kommer och går med jämna varav. Då på 90-talet så var det kanske Justin Timberlake som var den största modeikonen och förespråkare för just deminmodet. Idag så kan du matcha vad du vill med jeans, i sommar främst blommigt om det är något som faller dig i smaken.

Färg och blommigt

Även färgade jeans kan vara intressant, allt från knallblåa till orange och gula kan sitta som en skön färgklick i sommarvärmen. Som vanligt så är det alltid en känsla av bekvämlighet som ska uppstå för att man ska trivas i ett plagg. Jeans är oftast oerhört sköna att bära. Låt dig inspireras från både Stayhard och andra sajter som skriver om mode online och vi hoppas du hittar ditt favoritplagg inför sommaren.