Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Snyggt för tjejer

Det finns tack och lov massvis av bra ställen på nätet att shoppa. Som tjej kan man bokstavligt fastna i timtal då utbudet på snygga saker att bära är näst intill oändligt. Denna gång tipsar vi om lite smått och gott som är snyggt för dig som tjej.

Underkläder

Även om underkläder till stor del är framtagna för att vara så bekväma som möjligt och uppfylla sitt ändamålsmässiga syfte, så gör rätt sorts underkläder underverk för figuren. Vi tänker självfallet på hur en välsittande, formande och snygg BH kan göra så att man känner sig extra vacker, utan att för den skull sitta oskönt. Tack och lov så finns det modeller som klarar både och.

Smycken

Diamanter sägs ju vara kvinnans bästa vänn och huruvida det är sant eller inte får någon bättre lämpad avgöra. Att tjejer gillar smycken är vi dock på det torra med, och just nu så är det faktiskt väldigt trendigt med en näsring, tro det eller ej! Den behöver självfallet inte röra sig om en riktig piercing, utan det finns ett bra utbud av fejkade varianter.

Skor

Skor, skor, skor. Vart man än blickar så ligger de hos många i klasar. Trots detta kan man inte få nog, och rensar man ur en del finns ju alltid plats för fler. Det behöver dock inte röra sig om nya skor för att stilla hungern. Utbudet för snygga begagnade vintageskor är extremt roligt att vältra i på nätet och lägger man ner någon timme brukar det att hitta riktiga dyrgripar för ett bra pris.