Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Organisera dina smycken

Alla är vi olika och vissa kanske har bättre ordning än vad andra har. För en del av oss så blir det ordning utan att vi tänker på det. Andra får jobba lite hårdare för att skapa den ordning man vill ha. Här får du tips hur du kan organisera dina smycken på ett bra sätt.

Var sak på sin plats

Visst är det skönt när var sak är på sin plats och det går så mycket enklare att hitta det smycka man vill ha om det är en viss ordning på dessa. Det första som du bör göra är att gå igenom alla dina smycken. Kanske det är så att det finns guldsmycken som du fått ärva av någon gammal faster men aldrig använder. Om det finns guld som du inte använder kolla in guldpost.se och skicka in för värdering. Förutom att köpa nya smycken som du kan använda så kanske pengarna räcker till någon form av smyckesförvaring.

Den viktiga förvaringen

Förvaringen är viktig, speciellt om man har många smycken. Se till att sortera dina smycken i olika högar. Halsband, ringar, armband, örhängen och så vidare. Dela sedan upp dina smycken i högar med guld, silver och andra material. Här har du nu också möjligheten att putsa upp det som behöver detta. Laga de som kanske gått sönder och behöver fixas till. Redan innan så kan det vara en fördel att välja vilken typ av förvaring som kan passa dig och dina smycken bäst. Det finns snygga smyckesträd där man kan hänga upp en del av sina smycken men också olika former av smyckeskrin som kan användas.