Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Ordning och reda i smyckeskrinet

Likaväl som vi städar i våra garderober så gäller det att hålla en viss ordning och reda i smyckeskrinet. Det finns en risk att man bara slänger i de örhängen man haft och det blir väldigt svårt att hitta det som man vill använda om man har bråttom iväg på en fest.

Se till att ett par gånger per år plocka ur allt som du har i smyckeskrinet och sortera upp dina smycken i någon form av ordning. Du kanske hittar smycken i guld som du aldrig använder och kan sälja på nätet för att få lite pengar till nya spännande smycken. Försök strukturera ditt smyckeskrin så det blir enkelt att hitta dina favoriter. Det är otroligt frustrerande att inte ha någon ordning på sina smycken.

Det kanske är så att du har så mycket smycken så du behöver uppgradera ditt smyckeskrin eller köpa ett till som du kan börja fylla upp. Om du köper ett nytt skrin för dina smycken så kan du se till att du har vissa smycken i ett smyckeskrin och andra smycken i det andra. Då kan du hålla bra koll på var ditt favorit halsband ligger och det blir enkelt att hitta när du ska använda något till din outfit.