Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Olika kläder för olika högtider

Under årets alla dagar så infaller det en del högtider då vi gärna klär upp oss eller klär ut oss förd en delen. Kläderna är en viktig detalj i de fester kring olika högtider. Under julens högtid så klär vi oss gärna i rött och andra högtider så blir det andra klädval.

Välj det som passar

Som alltid så gäller det att välja det som passar den högtid man firar. Sommarens högtider som midsommar så är det lätta ljusa plagg som gäller. Ja, det beror ju förstås på vilket väder det är. Men om det är varmt och skönt ute så blir det lätt att man väljer just något lust och lätt.

Höstens bjudningar

När hösten kommer så blir det kanske bjudning till någon halloweenfest och då gäller det att gå >"All In" på utklädnaden. Man vill gärna hitta en dräkt som ingen annan har och framförallt inte bli igenkänd. Här gäller det att inte spara på krutet utan kosta på en ordentlig utklädnad som slår alla med häpnad.

Skapa egen outfit

Om man har en kreativ ådra så kan man med fördel skapa egna outfits som passar till de olika tillfällen det ges att klä upp sig lite extra. En symaskin och tyg så kanske man kan skapa något snyggt till nästkommande festlighet. Här blir det bara den gena fantasin som sätter gränserna på vad man kan skapa.