Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Modetrender för ungdomar 2015

Hur ska man som ungdom klä sig trendigt år 2015? Hittills kan vi se att många yngre tjejer klätt sig i högmidjade kjolar som de matchar med korta toppar, så att en liten del av magen visas. Denna trend kan tas med även i höstmörkret genom att addera strumpbyxor och en löst stickad kofta. Ett par högre stövlar till det och du är en sann fashionista.

Spetstoppar i vitt och ljusrosa har burits av många tjejer under våren och kan med fördel ersättas med höstens trendigaste färger som ljusgrått, svart och vinrött. Stora modeskapare som Givenchy har använt spets i sina kollektioner år 2015. En spetstopp kan matchas på ett snyggt sätt med ett par svarta jeans och en längre trenchcoat. Kimonon hyllas som ett favoritplagg som piggar upp vilken outfit som helst. I höst kan du använda kimonon med ett flätat bälte i midjan för en bohemisk känsla.

Under året har skatemodet en hög trendfaktor hos killar. Fixa looken med pösiga byxor, lösa tröjor med tryck och en ryggsäck som du nonchalant bär över ena axeln. På fötterna kan du ha ett par sneakers, gärna i vitt. Modet handlar mycket om att skapa en avslappnad och bekväm stil och stora märken som Acne har i sin senaste kollektion använt skatemodet som inspiration.