Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Modetips för henne

Många kvinnor är intresserade av mode, men det är inte lätt att klä sig rätt med alla dessa trender som kommer och går. Vad bör man egentligen tänka på när man handlar?

A och O är att inte köpa ett plagg bara för att det för tillfället är modernt. Det viktigaste är dels att du känner dig bekväm och fin i plagget och dels att du kan använda det till dina övriga kläder. Känner du dig obekväm i plagget och inte vet vad du ska matcha det med är risken stor att plagget kommer hänga oanvänd i garderoben. En trend just nu, som är lätt att följa, är spetstrenden. Spetstoppen är lätt att matcha med en kjol eller ett par jeans (båda finns i de flesta kvinnors garderober). Spetstoppar är ofta något transparenta och känner du dig obekväm med att visa hud är det aldrig fel med ett linne under. Huvudsaken är att du känner dig bekväm. En annan stor trend i höst är byxdressen. Fördelen med byxdressen är att du inte behöver ha något plagg i garderoben att matcha den till då byxdressen är en outfit i sig.

Sammanfattningsvis: du förtjänar att känna dig fin i dina kläder och dina kläder förtjänar att inte hänga oanvända i garderoben.