Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Kläderna gör mannen

Det gamla ordspråket att kläderna gör mannen kanske känns lite förlegat men så kan det vara med många ordspråk. Att kläder är viktigt för oss det är en sak som är sant och vintertid än mer påtagligare att vi är i behov av de kläder vi tar på oss.

Det manliga modet kanske inte variera lika mycket som det kvinnliga gör, även om det börjar bli en förbättring på den fronten. Hos Tieroom så hittar du moderiktiga slipsar och flugor. Du hittar också andra accessoarer som en man kan vara i behov av för att känna sig välklädd.

Det finns speciella tillfällen då man vill klä upp sig lite extra, det kan vara på ett bröllop som man är bjuden till och ett speciellt önskemål från brudparet om klädsel är önskad. Man kan ha ett arbete som kräver lite extra vårdad klädsel vid kundmöten exempelvis.

Att vara hel och ren i sin klädstil brukar fungera för det mesta men vid andra tillfällen som jul och nyår så kanske man vill klä sig med det finaste man har i garderoben. Det kan vara en fördel att ah ett antal olika slipsar och flugor så man kan variera till den relativt vanliga klädsel som skjorta och kavaj kan vara.

Slipsen brukar vara den vanligaste farsdagspresenten så om det är på gång att far ska få en present av något slag så slår vi ett slag för slipsen än en gång. Den kan man aldrig få för många av om man nu använder slips vill säga.