Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Kläder för alla möjliga tillfällen

Det är ju knappast svårt att hitta klädbutiker på nätet. Men det är säkert ingen nyhet för någon. De flesta har nog vid något tillfälle köpt kläder över nätet. Men när man är ute efter något mycket mer specifikt än vardagskläder kan det behövas söka lite extra.

Maskeradkläder

En maskerad blir ju genast mer specifik än bara en vanlig fest. Och detta kan bli ännu mer begränsat om arrangören har satt ett specifik tema, som kanske 70-talet, Halloween eller något annat i en lång lista av maskeradteman. Då gäller det att hitta åt en butik med ett bra utbud om man inte vill hoppa runt mellan en massa olika och betala åtskilla fraktkostnader bara för att få alla delarna av det man planerat komma klädd som.

Folkdräkt

Folkdräkter är inte något alla burit i sina liv. Det är säkert många som inte har en folkdräkt hängandes i en garderob eller liknande. Att köpa dessa är inte helt enkelt heller då de vanligtvis går i arv inom familjen. Med det finns faktiskt sajter där man kan annonsera köp och försäljning av just folkdräkter

Frack

Fracken är ju också en av de där högtidskläderna många inte ha burit någonsin. Detta är ett plagg som bärs under bland annat akademiska högtider och bröllop. Oddsen är nog att majoriteten inte har ett behov att äga en frack, vilket är varför det är långt mer populärt att hyra en frack. När man dock talar om frack är det ju endast mannens klädsel man menar, men om någon har skrivit "frack" på en inbjudan är det svart långklänning som gäller för damerna. Något som kan hittas på betydligt fler affärer och variationer än själva fracken.