Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Högsta modet just nu

Mode är en föränderlig företeelse, det som är populärt byts ut. Vissa saker blir mode i flera år medan andra har en betydligt kortare livslängd på bara några veckor. Vad är då de absoluta måstena just nu?

Kappan

Båda män och kvinnor ska bära en kappa i höst och vinter. Själva utformningen hoppar mellan over size för kvinnor och lite mer figursydda åt männen. Den stilrena kappan kan kombineras med de flesta stilar och klädesplaggen. Det är också det perfekta plagget för att hålla sig varm under hela säsongen. För att få ut fulla ledvnadslängden på kappan ska man ta hand om den. Fläckar och smuts tas bort med kemtvätt, inte tvättmaskin. 

Halskedja till telefonen

Telefonen ska inte längre ligga gömd i djupa fickor eller skakas runt bland plånböcker och kvitton i väskan. En dekorativ halskedja visar upp telefonen och du har den nära till hands. iDeal of Sweden har några modeller som passar deras clutchhandväskor och specialskal. En halskedja är också en passande gåva till alla som har en tendens att tappa bort sina telefoner hela tiden. Mobilen har blivit sin egen accessoar och lägger man tusentals kronor på en telefon vill man inte gömma den i fickan hela dagarna. 

70-talet

Vill man ha en härlig allroundutstyrsel ska man titta på 70-talet, för det här är modet som kommit på tal igen. H&Ms senaste kollektion innehåller de utsvängda byxorna, bruna och orange färger samt en hel del stickan och polotröjor. Du kan också göra dig beredd på att hitta en del läderkläder. Istället för stora läderjackor börjar man kombinera lädertyg med andra tyger. Vi kommer att se många olika läderalternativ och intressanta kombinationer.