Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Herrmodet vintern 2017

Detta inlägg är till för de män som vill klä sig extra vasst under årets vinter! Vi anser oss nämligen ha full koll på vad som gäller i slutet av detta år, så luta dig tillbaka och njut av våra handfasta tips som tillsammans kommer göra dig redo att tackla vintern både ur en funktionabelt samt moderiktigt perspektiv.

I år är det en blandning av varma, funktionsdugliga och moderiktiga plagg som dominerar vinterns trender för alla herrar därute. Färgerna håller sig snyggt lågmälda i den mörkare delen utav färgskalan, med visst utrymme att vilda till det med lite roligare mössor, halsdukar och möjligtvis även handskar.

Som vanligt apar många utav märkerna och webbshopparna efter varandra när en trend väl verkat sätta sig, något som är sant även i år. Detta gör att du snarare bör rikta in dig på vart du hittar god kvalitet till ett bra pris än någonting annat.

Skor följer också efter i samma trendfack med många rejäla modeller i brunt och svart som åtråvärdaste dyrgriparna att sätta tänderna i, eller snarare kanske fötterna.

Allt som allt så verkar det med andra ord laddat för en väldigt stilren vinter, någonting som är svårt att ogilla, även om det är en "bit safe" från modevärldens sida. Samtidigt så gillar folk det de gillar och är det dessutom plagg som kan se till att hålla en varm så finns det egentligen ingenting att klaga på.

Med lite lätt fingertoppskänsla så ska det alltså inte alls vara speciellt svårt för vem som helst att lyckas klä sig snyggt i vinter, så inga ursäkter godtas när det gäller eventuella stilmissar tills dess att våren väl anlänt.