Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Funktionella kläder för arbete och fritid

Vissa arbeten kräver en viss typ av arbetskläder. Andra yrken innebär att man kan ha vilka typer av kläder som helst för att genomföra sitt arbete. Vissa funktionella kläder fungerar både för arbete och fritid.

Om inte företaget förser dig med arbetskläder så gäller det att köpa sig det plagg som man både kan använda i sitt yrke men också på sin fritid. Kolla in utbudet online för att se vad som kan passa just för dig. Det finns en hel del att välja bland då det kommer till sköna funktionella kläder att använda både i sitt arbete och på sin fritid. Om man bara ska gå ut i trädgården för att hålla på en stund så kan det vara skönt att ha ett par arbetsbyxor som man inte är s¨å rädd om och som kan få bli lite jordig utan att det gör något.

För den som mycket är utomhus på sin fritid och håller på så är funktionella arbetskläder något som är skönt att ha på sig. Förr så fanns det overaller som man använde sig av. Idag har utvecklingen av material förbättrats så man kan ha sköna byxor och en jacka som fungerar perfekt om man på sin fritid håller på exempelvis hemma i trädgården. Även om man håller på och snickrar på sitt landställe så är det bekvämt att dra på sig arbetsbyxorna.