Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Ett unikt mode

Alla har vi något som vi gärna använder oss av när det kommer till mode. Vissa har ett mer unikt mode än andra och smaken är som sagt olika hos oss alla. Idag så kan vi hitta nästintill vad som helt i modeväg på nätet och det är bara några klick bort. Vissa kanske är mer sparsam i sitt sökande och har sina butiker som man gärna besöker om och om igen.

Ta ut svängarna

Det kanske är dags att ta ut svängarna och leta upp något nytt när det kommer till sommarens mode. Om du har eller planerar att börja handla med Bitcoin så finns det en butik som har kläder med Bitcoin-tema. Vad sägs om en Bitcoin bikini till henne eller en Tank Top med texten"Keep Calm And Hodl Bitcoin" på. Antingen så köper du till dig själv eller så handlar du en present till någon som du vet gillar Bitcoin. Ja, man kan ju köpa dessa plagg även om man inte handlar med Bitcion.

Hitta det som du trivs i

Se till att hitta ett mode som du trivs i. Det är viktigt att man ska känna sig bekväm i de plagg som man köper. För ofta så kanske man gjort misstaget att köpa något trendigt plagg som inte alls passat. Det hamnar lätt långt in i garderoben och bli aldrig använt. Ett sätt att bli va med kläder som aldrig används är att bjuda in till en bytardag med vänner och bekanta. Det kanske finns någon i din bekantskapskrets som vill byta sina kläder till det som du inte använder dig av.