Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Enkla halloween-kostymer

De gånger som i år, då halloween infaller på en måndag, så är det lika vanligt att man antingen väljer att ställa till med halloween-fest både helgen innan och efter utsatt datum. Hör du till en av dom som antingen planerat eller är bjuden på en fest nu till helgen, så tänkte vi härmed passa på att tipsa om några enkla men effektfulla sätt att få till en bra halloween-kostym!

Hår

Att göra något rejält synbart med sitt hår är någonting som gör mycket för en kostym. Våra två bästa tips är att antingen färga eller använda sig av någon form av peruk för att nå ett bra resultat. Allra bäst blir det såklart om det färgade håret eller peruken är den del i en sammantagen kostym, så låt oss nu fortsätta till övriga punkter.

Smink

Med helt vanligt smink, som åtmisntone de allra flesta tjejer har hemma, så kan man göra väldigt mycket när det kommer till att få ihop sin halloween-kostym. Känner man att man saknar någon viss färg är det desutom enkelt att dra en runda på stan och komplettera, helst om man är ute i god tid. Med smink kan du göra allt ifrån en day of the dead-mask till andra kreationer, något som kan bli riktigt lyckat!

Kläder

Det kanske enklaste när det kommer till att skapa halloween-kläder av det man redan har hemma är att sikta på någon form av mantel. Med ett lakan i rätt färg så kan du göra allt ifrån drakulas kappa till stålmannens mantel. Skulle du dock inte ha något passande lakan hemma så skulle du alltid kunna försöka hitta ett på second hand, något som gör att det hela både blir enkelt och otroligt billigt!