Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

De populäraste klädmärkena för olika situationer

De flesta klädmärken tillverkar kläder som fyller en viss funktion eller som har en liknande design, det är inte alltid så men oftast. Vi har tagit fram tre olika sorters ’klädkoder’ och valt ut vårat favoritklädmärke till varje sektion.

Formell

När det kommer till formell klädsel så finns det en mängd klädmärken som tillverkar kostymer och liknande av högsta kvalitet, men vårat val blev Hugo Boss. Hugo Boss tillverkar kostymer i en mängd olika designer men det alla har gemensamt är hög kvalitet, och ofta ett pris som dessvärre är lika högt.

Klädkoden formell används i första hand vid olika tillställningar, för att guida gästerna till rätt typ av klädsel. I vissa yrkesgrupper är det också kutym att använda formella plagg, som exempelvis viassa kontors arbeten, inom bankväsendet, advokater och mer betydande ämbeten.

Träning

Ett populärt klädmärke när det kommer till träningskläder är märket Blacc . Blacc tillverkar kläder med stor fokus på funktionalitet och komfort vilket har lett till att det har blivit ett väldigt populärt val när man ska bestämma sig för vilket klädmärke man vill köpa sina träningskläder från. Det blir mycket enklare att hitta lusten att motionera om man har kläder som ser bra ut, är sköna att ha på sig och är tillverkade i hög kvalitet.

Det har blivit allt mer ovanligt att gå till en träningslokal och ta på sig mjukisbyxor, nike och adidas vct brallor. Nu mera är det allt som oftast funktionsplagg som hägrar. De är inte bara snygga utan har också bra funktioner ämnade för olika aktiviteter. 

Avslappning

När det gället kläder att slappa i så erbjuder de flesta klädmärken ett par alternativ, men få tillverkar kläder som är så bekväma att slappna av i som Adidas. Trots att de erbjuder kläder som passar till andra ändamål så är ändå deras mjukisbyxor som något från en annan värld. Ett par bekväma mjukisbyxor och en luvtröja från Adidas är ett av de populäraste alternativen som finns när det kommer till kläder för avslappning.

Även här är det vanligt att modeplaggen följer med även till vardagen, som just Adidas. Du hittar detta märke på människor i stort sett vart som helst och inte allra minst på modemedvetna ungdomar. De har ofta en stark känsla för modeplagg och rådande trender. Faktum är att om du ska hålla koll på vilket mode som råder på din ort, är det bara att sätta sig på ett kafe och titta på passerande människor.- Du ser snart vilka trender som är i ropet och det är bara att hänga på.