Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Bikinimodet just nu

Bikinimodet fortsätter året runt, inte bara under sommarmånaderna. Även om man inte kan bada i Sverige just nu (vilket man knappt kan under sommaren heller) finns det flera platser i världen där solen alltid skiner och värmen är konstant. Om för dem som inte gillar våra svenska vintrar, kan man alltid hoppa på ett plan och flyga till varmare breddgrader. Därför är bikinimodet i Sverige lika aktivt under vinterhalvåret som under sommaren. 

Bikininyheterna

Den senaste tiden har vi sett att bandeaubikinis och halterneckbikinis blivit populära. Man har också skapat många bikinis i färgglada färger och gärna blandat färgerna för roliga kontraster: turkost med lila, gult med blått och så vidare. För den som inte gillar starka färger på sina kläder, finns det också många djurmönster. Köper man en baddräkt kan man få ett helt tigeransikte på sin dräkt! Annars är leopardmönstrat väldig inne. Du hittar också palmer, stora blad, blommönster och andra sommarinspirerande tryck. 

Passning

En bikini ska inte bara vara snygg i butiken, den ska sitta rätt. Och här har man chansen att köpa en bikini som smickrar din kropp och lyfter fram eller förminskar vissa kroppsdelar. 

  • Har du stora byst ska du välja en bygelBH för rätt stöd
  • TrekantsBH förstärker kurvorna och lämpar sig bäst för dem med små byst
  • Vill du minska ned dina höfter? Välj en mörk underdel och en ljus överdel
  • Högt skurna trosor ger längre ben
  • Volanger och tyglager framför magen får dig att se plattare ut (krävs baddräkt för denna effekt)
  • Se till att BH sitter som den ska, den ska inte klämma och inte sitta för lös så bysten kan ramla ut
  • En mörk baddräkt ger en slimmade silhouette.