Shirt Nox

Kläderna och accessoarernas högborg

Badmodet 2015

Grillning och picknickar i all ära, men när solen tittar fram vill vi gärna gå till stranden och bada. När det gäller badkläder finns det vissa trender du kan följa om du önskar.

En stor trend vi har sett under sommaren 2015 är klassiska marina mönster. Det kan vara en god idé att investera i en bikini med vita och blåa ränder, då denna trend lär hålla i sig. När det gäller modeller på badkläder kan vi se att retromodellerna varit mycket trendiga i år. Det rör sig då om högmidjade bikiniunderdelar tillsammans med knyttoppar eller balconettes. Om du vill lämna stranden för att ta en lunch i stan, kan det vara vackert att ta på sig en kaftan. Kaftaner är ofta gjorda i lätta material som är optimalt för varma sommardagar. För en hög trendfaktor kan du med fördel välja en kaftan i en starkare färg (gärna rött, orange eller blått) eller med mönster.

Badkläder från märket Triangl har varit trendigt ett tag, och så även denna sommar. Deras badkläder har ett något tjockare tyg och ofta starka färger och skarpa linjer. De är speciellt snygga när du blivit lite brunare.

Det viktigaste när du ska välja bikini är dock att känner dig bekväm. Simma lugnt!